Morgonkaffe (te).


Vad bra man har det egentligen, så mycket man har som man inte tänker på. Skulle man däremot mista det skulle man uppmärksamma det och känna av saknaden av det tusen gånger mer än vad man uppskattar det man har när man faktiskt har det. Lång mening, men ni fattar?

Har precis vaknat, druckite i sängen och gjort min rutin-morgonkoll, face, mailen, aftonbladet och så... bloggen. Kämpar fortfarande med att göra det till en naturlig rutin, det går åtminstone framåt!

Igår hade vi opponering på våra hemtentor. det gick ju kanon och det var endast en källa jag skulle ändra, annars var det bra. Hoppas på bra betyg med den för fan vad jag har kämpat med den! Hade ju inte träffat tjejerna på länge så det 'hängdes' en del igår. Var klara med opponeringen halv elva, men kom hem halv fyra. Vilade en stund innan det var dags att dra till träningen. Sjukt skönt att komma igång igen efter mer än en veckas uppehåll!

Imon e det VALBORG med firande och spex hela dagen, lite ångest över alla femkamper och andra "roliga" aktiviteter, men tänker mig mer scenariot: fint väder, en filt, en bag-in-box och de bästa tjejerna  -  det e livet, de;-)

Nu ska jag klä på mig och göra mig färdig för lite plugg i skolan. I eftermiddag ska jag även visa prov på min kreativitet genom att färga hår och baka med Hampus. Ska tänka ut vad det ska bli för delikatesser under dagen...

Pussss.

Resumé & uppdatering i mitt mestadels underbara liv!

Tjipp tjipp å hej!

Det var ju ett tag sen man BLOGGADE ja... vet fortfarande inte riktigt om det är min grej, men jag får ge det ett tag till och se vad som händer. Jag måste ju ta hänsyn och respektera de få men trogna läsare jag har och förse dessa med ny dramatik och spektakulära händelser ur mitt alltid så innehållsrika liv! Liiite ironi hoppas jag ni snappade upp där, men mycket sant också...=P

Nog om det!

För er som känner mig har det väl knappast gått at tundgå att tjejligan (minus Carro) var i STOCKHOLM och dregglade (iaf jag) över BACKSTREET BOYS! Det var min 4e gång jag såg dem live, och trots att konserten var SJUUUKT BRA så känner man ju av som den gamla veteran man är, att det faktiskt gått 9 år sedan sist. Lite äldre, lite mer ringrostiga, lite mer... ja, gubbiga. Fast SJÄLVKLART var ju Nick liiiika het som vanligt. Jag ska inte gå in så mycket djupare på konserten, utöver att säga att det var helt UNDERBART att se dem igen, återuppleva gamla minnen och mycket nostalgi blandat med nya upplevelser med de nya underbara tjejerna som ger solsken åt min vardag  -  Marie, Jossan och Karin (och Carro då, som inte var med). Ni e underbara och ni gjorde dagen och hela vistelsen otroligt minnesvärd och underbar! PUSS till er, ni är bäst.

image17

image18

Stockholm var med andra ord GRYMT! Ett kort ord-potpurri som får sammanfatta vistelsen (nog mest för internt intresse, men ändå): Singing in the rain, Margot, luftmadrass, flådvin, BSB, Görel, Globen-hållplatsen, Lena, AVENYYYN, Angelica, kändisspan, skinkost, turister på stan, Gredos (e alltid med) å mycket meeeer:-)

image19

Efter Sthlm var det hem till allvaret igen, en rejäl tempoökning med tentan va det som gällde! Efter några dagar hemma och efter att BSB-febern börjat lägga sig, kom jag på att det skulle varit himla skönt att plugga hemma på Björkö, hos familjen. Så jag packade om väskan och drog hem! Nu har jag varit hemma sedan i söndags och fick upp ett sjukt bra flyt vad gäller plugget! GÖTT! Nu är jag färdig, tentan är skiriven, och imon åker jag hem till Karlstad igen! weee :-)

Puss till er!


Baby, Im the worrying kind


Mmm tycker fortfarande den låten e grymt bra! Så skön liksom, blir ju hur glad som helst.

Iallafall!

Ännu en dag av PLUGG. En bra grej är att jag har hittat mitt ultimata pluggställe, och det är.... ta ta daaam daaam.... SÄNGEN. Alltså inte liggandes (då kan jag tänka mig att inte mycket hade blivit gjort), men sittandes lite mysigt så, med TV på, givetvis Barnkanalen (ingenting kan få mig så rofylld och harmonisk som barnprogram) och te och clementiner. Sjukt effektivt! Idag har jag däremot inte varit lika produktiv som igår, men ett vinnande koncept måste även det ha sina funktionella brister. Eller.

Hursomhelst, lördagens utgång var sjukt kul!! Lite Gredos med Marie i köket (nya partyhänget) och senare även Carro o Robban. Vidare till Hampus korridor för förfest nr 2, kuuuuuul:D Sen taxi till Blue Moon Bar men grym musik och hett dansgolv. Avslutning med kycklingsallad, en taxi hem, två mystiska men roliga fyllesamtal och sedan typ 12 timmars sömn. Weeee=P

Söndagen var seg, inleddes med huvudvärk, avslutades med huvudvärk. Kollade film hos Hampus, nya The Eye uuuhhhh läskig....=S Måndagen började med kraftig migrän men lyckades sedan omvandla mitt kritiska tillstånd till en otroligt effektiv pluggdag. Mer sånt!

Lägger upp några bilder från i lördags (tack Carro!)

Puss o kärlek/Linda

image14
Första glassen utomhus i soooooolen

image15
Girls in black

image16
The lovely foursome

Saturday night

Hello godisar!

Lördag eftermiddag, och INTE ETT SKIT har jag gjort idag. Igår va det fredag, det jag åstadkom under den dagen var en promenad där jag gick lite vilse och hamnade en bra bit utanför Kronoparken och halvvägs in till stan! Fick gena genom lite skogar, sen tyckte jag mig känna igen mitt hus, och hej å hå, det var rätt! :)

Fläskfiléfredag med Hampussen. Meny:
Förrrätt: Vitlöksbröd och fördrink
Varmrätt: Fläskfilé med pommes frites och beanaisesås
Efterrätt: Grillad banan med choklad

Efteråt: Så mätt så jag ville döööö. Men galet gott!!

Tillbaka till idag. Har ätit frukost, diskat, bäddat. Skrivit mina reflektioner från sista förelösningen till vår s.k kunskapsportfölj (vem har kommit på detta jävelskap?!). Sedan har jag legat här i sängen och bara sooooftaaaat.... SKÖNT!

Ikväll blire utgång! Oh la laaaaa

Mer om detta imon (eller snart, iaf).

Tjipp å puss!

Ps. Ser så trevligt ut med bilder, så jag langar upp några till (utan någon som helst koppling med detta inlägg).

                   




RSS 2.0