Helgen i bilder



















Ärligt talat?


Tänk om man skulle vara helt ärlig jämt. Varje dag, hela tiden. Varje gång någon frågar hur det är, skulle man svara helt ärligt. Så totalt icke accepterat. Man ska svara att allt är bra, le och visa upp en fasad av inga bekymmer i hela världen. Man ska ju vara glad. det är ju det som är normalt. Eller hur? Jag är själv ett praktexempel på den teorin. Jag har själv dolt saker för mina allra närmaste en gång, och när min fasad sprack så raserades allt och ingen förstod. Jag vet att jag reflekterade över det då. Undrade varifrån min instinkt att inte vara helt ärlig och öppen kom ifrån, trots att det var mina vänner. En slags försvarsmekaninsm, kom jag fram till. Ett sista försök att upprätthålla den bild som både jag och de i min omgivning hoppades och ville skulle vara sann. Det var den inte. Och nu gör jag det igen. En känslomässig bubbla, där jag inte tillåter det jobbiga att komma fram. Jag tillåter det inte ens för mig själv, hur ska jag då orka göra det för de i min omgivning? Ibland brister fasaden även för mig. Jag försöker att pressa det tillbaka, och gör allt vad jag kan för att inbilla mig att idealbilden är sann. Jag förskjuter verkligheten, och gör om den i mitt huvud till så jag skulle önska att den var. Jag vet att inom varje familj och relation finns det saker man inte talar om med andra. Alla har sina problem, det vet jag också. Jag har det inte värre än någon annan, men eftersom man inte pratar om det så gör jag det kanske mer tabubelagt än vad det egentligen är. Ett som är säkert är iallafall att ingen av mina vänner kan göra något åt det och ingen gör något fel. Det är helt och hållet mitt beslut att hålla det instängt. Ibland är det bara svårt att le när hjärtat värker och hjärnan går på högvarv.

Ikväll lägger jag upp bilder och berättar om helgen som har varit kanon.
Nu blir det träning  -  i värmen. Aah..!

Puss.

Långledigt!

Hej!

Nu är jag KLAR. Klar med allt skolarbete och inlämningsuppgifter. Idag lämnade vi in vår gruppuppgift OCH även min individuella reflektionsrapport och metoddel. Nu är det no return, och även om jag hade haft chansen att göra ändringar och finjustera ytterligare en vecka innan deadline, så har jag ingen lust med det. Nej, nu får det vara klart och inlämnat! Weehooo!

Har jag sommarlov nu? Känns något diffust..

Hursomhelst firade jag detta med att köpa med mig en tidning med min favorit på omslaget (kolla bubbelrooms nya nr så ser ni) och en stor chokladkaka. Ligger på soffan, kollar på Sex And The City och surfar runt :)

Igår var jag ute och åt middag med resten av TK. Vi gick till en sushirestaurang (!) i Haga. Alla åt sushi  -  utom jag. Såklart. Jag åt en jättegod kycklingsallad med ris, sjögräs och mangodressing. Jag var väldigt imponerad av de andras tallrikar och det fina upplägget, men avundades inte direkt när de åt sina hajfenor, mördarsniglar och fiskhjärnor (ok, nåt sånt var det iallafall).

Idag fyller Godis 25 år! För att fira detta lite extra tänkte jag lägga ut lite godbitar i form av bilder.
Godis, hoppas du gillar det! :)

           
    

Bokat!

Jag och Hampus har precis bokat in två minisemestrar i sommar!



Köpenhamn 8 Juni



Stockholm 25 Juli


Är det dags?

I helgen såg jag en liiiten, liten hund, som jag inte blev rädd för.
Jag ville  ta med den hem.
Håller jag på att botas från min hundfobi?


Vilken mysig helg!

Hej!

Nu ska jag berätta om min helg, som har varit helt underbar!

I fredags lagade jag och Hampus fredagsmysmat, grillad kyckling med fetaost- och avocadosallad. Vi kollade även på film (!), nåt som jag i normala fall inte ser som nånting jag gärna sysselsätter mig med och framförallt inte en fredagskväll. Hampus övertalade mig till att se Slumdog Millionare, och hur glad är inte jag för detta?! Den var så sjukt bra! Verkligen sevärd! Jag lyckades till och med hålla mig vaken hela filmen igenom, med lite hjälp från massor med te!

I lördags hade jag en skön morgon, långdusch, långfrukost... ja, allting som har med "lång" att göra, kort sagt. Efter detta kom Ida hit, och vi satt och myste på balkongen och åt lunch (ur matlådor enligt äkta skolmanér). Sedan kom Godis och kastade i sig en pizza, sen promenerade vi upp till Campus. Det var dagen för Campusfesten, som innebär en massa  happenings under dagen och på kvällen e det fest. Vi kom lagom till fotbollsturneringen, som vi tyvärr inte såg så mycket av eftersom det började regna. Filten vi hade tagit med för att sitta på fick fungera som regnskydd, och där under satt vi och drack cider och grogg a´la uteliggare-under-presenning. Härligt!







När laget vi kollade på (?) förlorat sin match och regnet verkade vilja komma tillbaka, gick jag hem för att möta upp Hampus och hans mamma som var här och hälsade på. De kom hem till mig, och Hampus gulliga mamma hade med en inflyttningspresent till mig! Snacka om att ha satt min smak på pricken?! Titta här!



På kvällen beställde vi hem pizza och köpte godis, drack vin och kollade på Robinson och Schyfferts humorshow på TV. Pratade och hade det mysigt, och sen gick jag hem och sov.
Imorse började jag dagen med te i min nya fina kopp, och mötte sedan upp Hampus och mor för att åka in till stan.



I stan gick vi en runda som utan förvarning blev till en shoppingtur! Helt plötsligt uppkom ett oooerhört starkt behov efter ett par svarta pumps, och vips! så hittade jag ett par som jag på något sätt köpte. Utöver detta köpte jag även ett par svarta tights och ett rosa sidenhårband! Fiiiiint!





Sedan åt vi lunch på en uteservering, Hampus åt hamburgare och pommes frites och jag och Gunilla åt kycklingsallad. Mmmmm :)




Supergott!






PUSS!

Speedpainting by Anders Olausson



www.andersolausson.com

Vilotid

Hej!

Tänk att jag har varit hemma hela dagen och mestadels legat med laptopen i knät  -  och ändå har jag inte bloggat. Skandal, tänker ni nu. Mm. Haha! Nej men sanningen att säga är att dagen har varit väldigt blank. Jag har visserligen varit och tränat ett styrkepass och skrivit klart min individuella uppgift  -  men ändå är det så mycket tid som jag bara har lullat runt i lägenheten och inte gjort ett skit. Det är skönt med sådana dagar ibland. Liksom en vilodag för hjärnan. Man kommer ikapp sig själv lite. Gör sånt man mår bra av, både fysiskt och psykiskt. Tränar, sover mycket och pluggar (!), ja det ger mig en sjuk tillfredsställelse när jag precis avslutat ett arbete. Jag kan komma på mig själv med att klicka upp och ned arbetet flera gånger bara för att fyllas av den sköna känslan "jag är klar". Träningen var superskön,och framförallt långduschen efteråt. Stekte omelett med paprika, rödlök, tomat och fetaost-fyllning.

Skön. blank. dag.

...snart kommer Godis hit och myser. Jey!

Pusss

Behöver din hjälp!

Hej!

Har sedan sist hunnit med lunch med Godis, blivit intervjuad av Martin för ett skolprojekt, tagit en powernap på 1,5 timme och tränat. Nu sitter jag nedsjunken i min underbara soffa, dricker te, äter skink- och kesosmörgåsar och tittar på TV.

Onsdagens eviga dilemma, är ju  -  om man inte följer Grey's Anatomy, vad ser man då klockan 21? Jag har aldrig förstått tjusningen med Grey's. Förutom när jag och Hampus var på Rhodos, och vilade på eftermiddagarna innan utgång. Vi hade en liten TV på hotelrummet, och det var det enda amerikanska programmet som gick när man blivit lite trött på grekiskan. Hursomhelst! Väntar till klockan 22 och Fråga Olle.

Har surfat omkring lite på olika gym's hemsidor inför sommaren. Försöker klura ut vart det är mest optimalt för mig att träna. Jag har tre alternativ:

1) New Body. Är beläget alldeles vis Torslandakrysset, för enkelhetens skull man man säga att det ligger mitt i mellan mig (Björkö) och stan. Priset är bra, 850:- för tre månader där man får träna hur mycket man vill.

+ ligger bra till de dagar/veckor då jag är ledig, bara att ta bilen i 10 minuter, eller också buss som går precis utanför.
- mindre bra de dagar/veckor jag jobbar, eftersom jag ska jobba mitt inne i smeten i Gbg, och det kommer ta onödigt mycket tid att ha New Body som "mellanpunkt".

2) Fysiken. Ligger i Göteborg. Dyrare priser, men flådigt och ordentligt.

+ Galet bra då jag jobbar, eftersom jag kommer jobba i samma HUS.
- Superdåligt då jag inte jobbar. Orka åka buss, färja och spårvagn för ett träningspass?! Nä, tror inte det.

3) Sportlife. Mitt gamla gym, ligger tvärs över vägen från min och Lisas gamla lägenhet på Fryxelssgatan. Bra priser.

+ ÄLSKAR stället. Så trevlig personal, riktigt många roliga pass, dessutom springer jag på min kusin Jonas och hans flickvän Linda där för jämnan, träningsfreak båda två.
- Ligger lite dumt till, lite samma princip som föregående gym.

Dilemmet ligger ju i att det skiljer sig så mellan de veckor jag kommer jobba  - och de veckor jag är ledig. När jag jobbar finns det ett grymt alternativ, som fungerar skitkasst då jag är ledig och vice versa.

HJÄLP mig!

Kommentarer uppskattas!

Puss!

Ps. Såhär såg jag ut idag:




Stööörande.

Sitter i bibblan, i väntan på bättre tider? En liten frustration växer i mig på grund av att ännu en heldag med intensivt pluggande blev till en halvdag som innehöll ett handledningsmöte och inget mer. Klar klockan 11. Missförstå mig inte nu, jag lider absolut inte av att vara ledig och inte ha någonting att göra. Tvärtom, det e det bästa som finns. Men när man arbetar med ett relativt stort gruppprojekt, och man hela tiden blir zinkad (stavas det med z? Ser misstänksamt fel ut) på grund av sjukdom, jobb... aaaahh! Arbetet förskjuts hela tiden framåt, så onödigt för jag e hellre "ledig" i slutet än nu, när jag bara går runt och väntar. Det e väl kanske inte hela världen. Imon blir det att sätta sig med den individuella uppgften.

Och till alla nytillkomna läsare, som klokt nog skippade att läsa hela första biten på grund av tristess, vill jag bara säga: Ha en bra dag!

Hejdå!


Som ett brev på posten.

Titta på mina fina gladiatorsandaler som kom idag! Jey!


19 maj 2009



Hampus & Linda
1 år & 8 månader

Tack Mattias Isik

...för datorladdaren! Nu kan jag blogga med båda händer, utan att behöva sitta och pressa in den gamla, glappande laddaren! TACK!


Sunny Sunday. Eller nåt sånt.

Heej

Vilken dag, alltså. Upp och ner. Och en sväng ner i diket. Typ. En mardrömsstart på dagen, på grund av just  -  mardrömmar. Obehagskänslan vällde upp direkt när jag vaknade, och trycket över hjärtat fanns där. Ibland är det så svårt att tränga bort det onda. Idag var det svårbotat. Fina Amelie ringde och gav mig en stor dos av kärlek och vänskap, vilket gjorde det hela betydligt lättare.

Har spenderat dagen på balkongen. Tankarna har haft fritt spelutrymme och har härjat runt i huvudet hela dagen. Inte för än jag var på Saras step up-pass, började de skingras något. När jag sen träffade Hampus var de nästan helt borta.

Söndagar... de är speciella. Ibland så rofyllda, slappa, härliga... ibland instängda, ångestbelagda och tankspridda. Kvällen har varit skön, jag och Hampus har ätit god mat, kollat på Söndagsparty och ätit blodgrape. Och chips. Fast det hade jag inte tänkt erkänna. Fan.

Såhär såg det iallafall ut idag när jag låg och solade på balkongen.

Vilken idyll. Vilken paradox.

Hejvejs alla, vi hörs imorgon.



Tjejkväll och schlagermys!

Hej..

Nuuu e jag trött, strax dags att sova. Men jag måste ju bara skriva om denna otroligt mysiga och roliga kväll vi har haft! Tjejmaffian (nästan komplett) var här; jag, Jossan, Linn, Sara, Karin och Sofia har kollat på Robinson, och såklart... EUROVISION! Sjukt bra final, tycker jag! Malena var ju såklart grym, synd att hon inte fick fler poäng  -  men vad gör det om 100 år, som man brukar säga. Hon var som sagt riktigt grym! Och så Norge då.. njaa jag vet inte om jag tycker låten var så bra i sig, men helt kart passade den bra in i hela dethär Eurovision-galenskapet :) Vi fick många skratt åt roliga framträdandet, mest av allt av Grekland frenetiska magdansare (?!), Finlands E-Type-rip off och Rumäniens (?) svårigheter med att uttala "body" "party" och "nobody" och måste tills slut ha besätmt sig för "skitsamma, jag kör på samma uttal på allt". Jeey! Massor med godis och popcorn har käkats, mmmm mums :)

Nu blir det sova. Hoppas alla har haft en lika bra kväll som vi!

Puss och godnatt!

Fredagsmys, the story

Hej alla!

Nu sitter jag här, lägenheten är lite lätt rökfylld  -  Hampus grillar (och nej, inte inomhus, men det ryker in ändå). Men ingenting gör det, för det luktar ju så gott! Ikväll ska vi äta nåt gott kött (Hampus kan detaljerna), avocado och fetaostsallad, och till efterrätt blir det grillad banan med choklad i :) Mmmm nu vattnas det i munnen, va? Det gör det iaf på mig. Jag har inte ätit sedan kl 11.30, och då var det några fattiga makaroner och två skivor falukorv. Och så träning på det.

Plugget blev det ju inte så mycket med idag, trots att jag gömde mig längst ner i bibblans källare och hade rustat upp laptopen och en hel kanna te. Upptäckte ganska direkt att jag glömt mitt block  -  med alla anteckningar. Så det blev mest lite slapsurfande, facebook, bloggen, mailen... ja, ni kan svängen.

Snart börjar Så Ska Det Låta, mitt favoritprogram (eller iaf ett av dem), det bästa e ju att man liksom får.. sjunga med! Ja! Det e skitkul! Jag e nämligen en jävel på sångtexter, om man får skryta lite. Och det får man ju, eftersom det e min blogg.

Senare tänkte jag se om det går att få Hampus att titta på Sound Of Music med mig. Min absoluta älsklingsfilm  -  alla kategorier. Den har jag sett fler gånger än.... ja nu kom jag inte på nåt bra att jämföra med. Hursomhelst så har Hampus inte sett den, och har fått för sig att det e en tvättäkta tjejfilm á la dans, sång, tjejintriger, shopping.... NEJ! säger jag. Det är en högst kulturell film, ja faktiskt kan jag stäcka mig så långt som att säga att det är en killfilm, rent av. Jaa, det handlar ju om 2:a världskriget och..soldater.. och.. ja...

Ha en mysig fredagskväll!

Klockren!


JAAAA!

Jag hittade min filofax! Den fanns på Akademibokhandeln, och stod där i hyllan och väntade på mig. Den är mörkbrun, i läder. Riiiktigt fräsig. Eller mer sofistikerad, faktiskt. Ja. Det känns helt rätt. Har nu lagt undan min rosa blommönstrade kalender tills vidare. Haha. Det som är så superbra med filofaxen är att det är en kombinerad plånbok, så goodbye till min fula plånbok med! Jeey! Drygt 500:- fick jag punga ut med, men det var det värt.. den kommer ju trots allt att hålla, år efter år. Och eftersom det är skinn kommer den t.o.m bli snyggare ju mer "använd" den blir. Grymt nöjd!



Tänkte även ge mig på den klassiska "Dagens outfit" nån gång emellanåt!
Alla bloggares triumfkort!
Mmm, känn på den!



Nu blir det mer te.

Puss!

Ordning och reda, pengar på freda´

Heej!

Idag är jag betydligt piggare, trots att klockan ringde 06.30 imorse! Har varit i skolan på föreläsning, sen försökt skriva lite till på vårt grupparbete. Var lite svårt att komma igång, vi har inte riktigt fått några direkta riktlinjer hur den ska läggas upp. Lite fick jag till iaf, sen cyklade jag hem.

Snart kommer Hampus hit. Vi ska äta stekt falukorv och makaroner, och sen åka ner till stan! Jag kom på igår kväll att jag verkligen vill ha en FILOFAX! Jaa en såndär som man (jag?) hade när man var yngre, det var sjukt inne då! Man hade inte så mycket viktigt att skriva in, typ "titta på TV". "Hälsa på farmor". "Åt köttbullar idag". Haha. Mestadels gick det ju ut på att kompisar skrev små hälsningar och brev i den! Nu är det dock mer av praktiskt syfte jag vill ha en. Speciellt eftersom jag inte gillar min plånbok jag har nu. Hoppas på att hitta en snygg, brun, filofax som även kan fungera som plånbok, då. Hoppas!

Återkommer ikväll!


Sleepy head

Klockan är 18... och jag har sovit sen kl 14.. what's up with that liksom? Jag brukar aldrig vare sig behöva eller kunna sova så mitt på dagen. Har varit så trött sen den långa dagen igår, och idag när jag satt i skolan och försökte påbörja den empiriska undersökningen kände jag hur huvudet bara värkte.. åt lunch med Hampus och Robin, började frysa och huvudet blev värre och värre. Köpte två chokladbitar, det brukar funka för att bli på G igen, men icke.. gick tillbaka till datorerna och Camilla, och blev inte direkt ledsen när hon sa att de hade ringt från hennes sons dagis och han hade kräkts, så hon fick åka och hämta honom. Försökte skriva i ytterligare 3 minuter, men gav sen upp. Cyklade hem och tog en huvudvärkstablett. Gick sen ut och la mig i solen med Hampus. Solen försvann, men det gjorde inget för jag somnade. När jag vaknade kände jag av riktig migrän, och det var bara att ta sig in. Avbokade träningen med en minuts marginal, drog ner persiennerna och la mig i sängen. Och nu vaknade jag..

Dags för middag?

..........


Snabbgenomgång av dagens tankar:

1) Jag är verkligen ett kakmonster. När andra hade godisförbud i yngre dagar, hade jag ett kakförbud. Det är sant. Det höll i en dag. Detta är något som min lillebror älskar att skratta åt. Är snart villig att joina, eftersom jag precis hetsätit snart ett helt paket med Ballerina. Dags för nytt försök?!

2) Varför ser alltid sångaren i The Killers olika ut för varje gång man ser honom? Jag börjar tro att det är någon som driver med mig, alternativt manipulerar min TV-bild.

3) Kan man vara mer överambitiös än vår handledare? Svar: Nej, det kan man inte. Kort men intensiv tanke.

4) Är det svårt att laga lasagne? Varför har jag förstorat upp detta så till den grad att jag inte riktigt vågar försöka?

5) Hur kan man, om man har stor/väldigt stor byst välja att använda balconette-BH? Har man inte förstått att de gör sig bäst på små/mycket små bröst, eftersom den bildar en "hylla" och bara ser vulgär ut om man inte är liten/väldigt liten?

Slut. För tillfället.

Puss.

Plugghäst

Nu blir det att snabba sig, ska till skolan och analysera film. Kollade på Heartbreak Hotel hos mig igår, jag och min studiegrupp :) Vi hade glömt att boka en sal med TV i bibblan, så jag tog hem gruppen till mig, bjöd på kaffe (som de fick koka själv, eftersom jag inte vet hur man gör?!) och Ballerina. Ska skriva in det i kursvärderingen sen. Kan man få en guldstjärna för starkt engagemang?

Puss, skriver mer sen!

!

Behöver du hjälp med grafisk formgivning och webbdesign?



www.andersolausson.com

Förresten!

Nu börjar vi så smått återvända hemåt  -  Stina e tillbaks från Sthlm, Amelie är på plats, och den 22 maj flyttar Nadja tillbaks till Götet från Skåneland. Bara jag kvar! Miss you girls.
Ni e bäst.
PUSS.

Nu blir det morgonpromenad...


Do I miss it?



Ja, det gör jag. Ibland så det knyter sig i magen. Jag saknar det enkla. Trots att det var så mycket, var allt så enkelt. Hela tiden med tanken i bakhuvudet, om det blir för tufft åker jag hem. Då har jag fixat det. Ingenting fick kräva för mycket av mig vid det tillfället, jag var så svag och liten men ur det kom det starka. Jag var tvungen att vara snäll mot mig själv. Ta hand om mig själv. Det fanns ingen annan som gjorde det då, jag lät inte någon annan göra det. Hur skulle det kunna göra det? Jag var så långt hemifrån. Geografiskt, i ett annat land inte särskilt långt bort. I sinnet, längre bort än jag någonsin befunnit mig. Långt bortom mig själv, långt bortom allt jag tidigare känt. Allt var nytt. Alla platser, alla ord, alla ansikten. Jag gjorde det jag ville. Jag gjorde ingenting som någon annan bestämde. Bara jag. Jag hade hela tiden vetskapen om att om jag vil lägga av, så går jag bara inte upp på morgonen. Jag låter helt enkelt bli att gå till jobbet. Skiter i det. Bokar en biljett hem, packar ihop så mycket jag orkar bära, och gör slut på äventyret. Åker hem. Hem till tryggheten. Eller åtminstone till den trygghet jag hoppades skulle vänta mig hemma. När jag lämnade var det ett stort svart hål. Tårar och svek och ingen som kunde hjälpa. Kanske, tänkte jag, kanske om jag stannar tillräckligt länge så finns det inte kvar när jag kommer hem. Kanske är allt förändrat. Förlåtet. Borta. Jag skötte mig själv, vandrade omkring, bestämde över mitt liv och tog beslut som enbart rörde mig. Bestämde själv när och hur mycket jag ville vara i kontakt med de som kände mig, med de där hemma. Ringde ibland. Oftast inte. Mailade. Det var en skön kontakt. På så sätt kunde jag själv höra av mig och svara när det passade mig. När jag hade kraft att gå tillbaka in i den gamla rollen. I det nya landet visste ingen vem jag var. Jag minns hur jag gick på gatorna i folkmyllret. Ständigt detta folkmyller. Jag visste att av alla dessa tusentals människor, finns det ingen som känner mig. Ingen som kommer ropa mitt namn, ingen som springer tvärs över gatan och tar tag i armen på mig och säger "där e du ju!". Ingen. Det var bara jag. Det var underbart. Jag träffade människor med så olika bakgrunder, så olika historier och livsöden. Alla var olika. Alla var unika. Jag bestämde själv hur mycket jag ville lämna ut av mig själv, hur mycket jag ville öppna mig. Oftast höll jag mig precis ovanför ytan. Där kändes det som tryggast. Sex månader gick. Ett halvår. Jag markerade ett sådant tydligt avtramp från ett liv till ett annat, så tydligt som jag aldrig nånsin förr vågat göra. Dagen då jag skulle åka hem visste jag att ingenting var sig likt. Allting var förändrat. Jag var förändrad. Jag hade sprungit ifrån det jobbiga, utan att riskera att det skulle komma ikapp mig. Allt förarbete hade jag redan gjort här hemma. Det tunga var borta. Och hem kom jag.
Om jag saknar det?
Varje dag.

Lördag

Godmorgon!

Sitter i min soffa, dricker te, blåbärssoppa och äter kesosmörgåsar. Om en stund ska jag hoppa in i duschen, och lite senare kommer Linn och Jossan! Vilken tur för dem att jag bakade igår, det gör jag nämligen max två gånger per år (fast när jag tänker på det blir detta nog den tredje... herregud vad håller på att hända med mig? Är jag påväg att bli vuxen? Eller hemmafru? Eller tant?! Får köpa mig en påse dillchips och en 2liters cola och kolla på Scrubs snarast möjligt). Hursomhelst! Ska bli kuuul när de kommer! Kvällens planer är relativt oplanerade än så länge, men nåt mys blir det.

Hörs kanske senare!

Ps. Mamma och pappa ringde precis. Från Mallorca. Det var varmt och de satt på en uteservering och drack en kall öl. Jaha, tänkte jag, och genast smakade min blåbärssoppa in riktigt lika ljuvligt längre.

Puss!

Vägen till mannens hjärta går genom magen

....sanning eller skröna?

Gårdagen avslutades med ett stort svart moln som låg över oss. Tyvärr låg det kvar idag när jag vaknade. Det visste jag att det skulle. Även om en natts sömn ger en lite distans och tid att lugna irritation, tar de inte bort någonting. Jag vaknade med en dålig magkänsla, men var öppen för att reda ut och disktutera, något som inte gick igår. Som tur var har jag världens bästa pojkvän med världens störta hjärta, och allting kunde redas ut.

Har bakat kärleksmums åt min kärlekmums.
Pusss.


Hockeykväll och some serious shopping

Hej!

Idag mår jag mycket bättre! Har köpt nässpray (eller näsdroppar som jag säger) idag. Mycket bra.

Igår trodde jag att jag skulle ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv. Men så blev det icke! Efter ungefär en timma av nysningar och snoriga näsdukar blev jag uttråkad och rastlös. Tog en snabbdusch och tog bussen in till stan. Gick runt ett tag själv först och slötittade. Mötte sedan upp Hampus, Martin och Mattias och tog en glass i solen. När de två sistnämnda drog iväg för att träna, gick jag och Hampus på stan. Hade egentligen inte tänkt att köpa något alls. Och åter igen slog min teori in, att om man helt föutsättningslöst går i affärer, utan tankar på att egentligen köpa något  -  det är då man hittar massor. Och det gjorde jag, och dessutom till grymma medlemspriser. Då blir man glad alltså!!

Titta här!


Marinblå kofta från Lindex

Spetslinne från Lindex

Blåvitrandig topp från H&M

Mmm så sommarfint! Jeey!
Idag sov jag länge, segade fram till lunch och promenerade sedan ner till skolan med Hampus. Satte mig i källaren, kopplade in datorn och drack te, svepte ihop en text, slutet på fråga 3 till tentan. Nöjd! Lite finjusteringar kvar bara.

Nu ligger jag i min säng, slötittar på hockeyn med Hampus och Martin. Har precis ätit kycklingsallad, medan killarna köttade (ett uttryck jag vanligtvis inte brukar använda, men kände att det passade bra in i sammanhanget) varsin pizza.

Snart e det slut på andra halvlek.... tror jag...



Hejdå!

Stackars mig...



Uuuhhh.....

Jag är förkyld! Ligger i sängen, ögon och bihålor värker och näsan rinner hela tiden. Jag tillhör dem som tycker det är värre att vara förkyld än att till exempel ha maginfluensa. Då kan man iaf kräkas, sen mår man lite bättre en stund. Men förkyld, nääe det e ett straff. Speciellt när man som jag, alltid blir förkyld liksom i bihålorna, så det hjälper inte att snyta sig, det ligger liksom och trycker på och gör ont i stället.

Här känner jag verkligen hur intressant detta måste vara för er, haha! Men man kan ju inte alltid vara på topp, och en av fördelarna med att vara sjuk är ju just det att man får tycka så hiiimlans synd om sig själv...!

Strax kommer Hampus hit och gör frukost, fina fina Hampus.

Ingen träning och inget plugg idag.

Kanske dags att köra om min Sex and the city-box för 6733e gången?

Här kommer ett litet sammandrag av sköna klipp från världens genom tiderna bästa serie, varsågoda!
 

Nyinflyttad och glad!

Hej!!

Först och främst, förlåt för den kassa uppdateringen se senaste dagarna! Kör en liten kort resumé, det blir väl enklast så va? ;)

VALBORG! Det var så varmt och soligt, perfekt väder för picknick! Det startade på förmiddagen, vi promenerade upp mot Campus, och satte oss mitt på fotbollsplan med vår mat och vin! Vi började som 6 pers, helt plötsligt hade våra filtar omringats av desto fler filtar, grillar, kubb, godis och folk! Timmarna bara flög iväg, låg där på filten fram till kl 17. Då gick de flesta hem för att svida om och sedan gå ut, och jag gick hem, somnade på soffan direkt. På kvällen avnjöts en ost- och skinksallad från pizzerian, lite TV och mer sömn.




Dagen efter, fredag, var den stora FLYTTDAGEN. Det var lika soligt och varmt, så mitt emellan det sista förberedelserna hann jag ligga ute i solen en stund. Sen var det bara att ta tag i dagen. Mamma, pappa och Anders kom vid 13, massor med flyttkartonger och mat hade de med sig  -  jeey! Fick även ett utomhusbord med två stolar att ha på min flådiga balkong! :) Martin kom och bistod med bärhjälp, så medan pappa, Anders, Hampus och Martin bar och kånkade  -  körde jag och mamma markservice på plats i form av delegering vart allt skulle, städning och allt därtill. På fredagskvällen hade vi fått över nästan allting, och vi åt massor med god mat, kollade på Så Ska Det Låta (till killarnas stora förtret). Somnade som en sten allihopa.

På lördagen gjorde vi lite ärenden i stan, bland annat på IKEA, och Hampus köpte en grill till min balkong  -  weehoo! :) När vi kom hem bar de ut de sista av möblerna och kartongerna, och jag och mamma städade och städade och städade... lördagskvällen grillade vi :) Mmm mumma

På söndagen körde vi ett sista ryck, jag och mamma städade ur det sista och allting fick sin plats i nya lägenheten!
Slutligen blev det en välförtjänt pizza och sedan åkte familjen hem.

Jag undrar hur man tackar någon för ett sånt sjukt engagemang och jobb?! Allt för lilla mig...?!
TACK TACK TACK.

Här kommer bilder på mitt nya hem, and I liiiike it ;)











SNART KOMMER EN UPPDATERING!


RSS 2.0