Detox!

Dags att bli Nyårsfin!



Bilder från de senaste dagarna

Det har varit klent med blogginlägg, jag vet. Men det är stressigt att ta det lugnt! Hursomhelst. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna, precis som rubriken utlovar. Håll till godo!


Äntligen snö!

Kycklingsallad på bästa caféet med Marie

Vår fina graaan!

Pappa och farbror spelar

Lillebrooor


Dagen då jag förlorade dig.

Det var en midsommarnatt. Dagen hade bjudit på fint väder. Varmt, trots att Midsommar just aldrig bjuder på någon värme. Framåt kvällen blåste det upp. En hård, vinande vind, som så ofta ute på en skärgårdsö. Kvällen var lång, och natten smög sig på utan att någon tog notis om det. Glada skratt kvittrade ut i natten, den för årstiden ovanligt mörka natten. Vi bestämde oss för att ta ett bad. Hand i hand gick vi ner mot havet. De karga klipporna var hala av vågor som blåst upp. Jag satte mig ner. En kyla spred sig om mina bara ben, men det brydde jag mig inte om. Natten var sagolik. Långt borta kunde vi höra sorlet av människor som skålade. Som firade in sommaren. Vattnet slog mot klipporna. Jag drog jackan tätare om mig, och anade inte att detta var vår sista stund tillsammans. Du och jag, som varit tillsammans sedan under en sådan lång tid. Du och jag, ständiga följeslagare. Du var min vän, du var min kärlek, du var mitt allt. Hade jag anat att det var sista gången jag skulle se dig, hade jag tagit vara på stunden mer. Sugit in de sista bitterljuva dropparna av kärleken. Ömmat om dig. Betraktat dig med ögon fyllda av värme, och ett hjärta fyllt av kärlek. Blåsten tilltog. Den kyliga sommarnatten gjorde sig än en gång påmind. Jag hade blivit blöt om knäna, min lilla sommarklänning räckte inte till för att skydda mig mot naturens krafter. Jag drog in ett sista andetag av stunden, reste på mig. Blickade ut över havet, för att sedan vända om. Du försvann den natten.

Idag fann jag dig. I ett skåp i en liten butik. Där låg du.

Idag blev du min.


Min vackra, vackra kumkum-ring...


Sista julen i Karlstad...



Sitter bland resväskor, kläder och julklappar mitt på golvet. Har försökt packa. Varför kan jag inte?! Mamma sa "tänk nu på att du säkert kommer handla saker här hemma med så packa inte för mycket". Och det gjorde jag inte! Tyckte jag. Men ändå ser det ut som om jag skulle backpacka i Australien i 6 månader, alternativt flytta. Hmm ja, vi får se hur detta ska gå. Tur är iallafall att jag ju ska lämna av alla julklappar hemma. HA! Vi får väl hoppas att tomten inte kommer med några fler julklappar..till mig.. eller NEJ! Glöm vad jag sa! Det får gå, helt enkelt! ;)

Medan jag har röjt här hemma under morgonen, har jag lyssnat på julmusik. Med nostalgi och sorg i hjärtat, konstaterar jag att det här är sista julen i Karlstad... Nästa år firar jag inga decemberdagar med Godis å Jossan, Linn å Joanna å alla andra... ute gnistrar snön och kylan biter i väggarna. Ur högtalarna strömmar Snön Föll med Peter Jöback... jag bränner ner den sista stumpen av mina adventssljus...

Nej usch, det här går inte!

GOD JUL önskar jag er, mina underbara och älskade Karlstad-vänner. Utan er = ingen jul. Ingen jul  =  ingen Linda.

Puss!


Nya bilder från mobilen...


En Dagens Outfit för ngn vecka sedan. Jag vet, dåligt sent!

Jag och Amelie när hon var här!

Martin och Mattias under en av våra TV-kvällar!

Mina nya fiiina skor!

Ännu en Dagens!

Mattias stoltserar med ny tröja!

Borde vi fuska till julbaket... nää äkta vara blev det! Flåd-lussekatter!


Skärpning!

Heej!

Jaa usch jag vet.. det är riktigt kass uppdatering på denna blogg för tillfället. Men oroa icke! Det ska bli ändring på detta. Om några dagar, nämligen bestämt på fredag, åker jag hem till Göteborg och Björkö för jul  -  och då ska det bli mer skrivande. Då ska jag rapportera om allt jag gör, allt jag tänker, allt jag.... jaa nånting ditåt iallafall ;-)

Nu ska jag svepa det sista téet, sen hoppa in i duschen tillsammans med min Strawberry Body scrub!

Hejsvejs!

Biomys!

Strax ska jag och Hampus promenera in till stan. Ikväll blir det bio, 2012, och massor med popcorn. Ska bli kul och se. Har en viss fallenhet för katastroffilmer, förutsatt att jag slipper mardrömmar då. Hahaha. Hoppas ni alla får en trevlig/rolig kväll!

Imon e det lucia =)


Att se framåt

Egentligen vill jag bara stanna upp och pausa tiden. Försöka att lära mig att leva och vara i nuet. Tiden blir en sådan oundviklig faktor i allt jag gör, har gjort, eller vill göra. Jag har en förmåga att leva kvar i det som varit, hellre än att leva med siktet inställt på framtiden. Det är så mycket lättare att anknyta till något som har varit, just därför att det har varit. Man har ett facit i hand och man slipper den ovetskap som kantar framtidstankar. Jag präglas av en nostalgisk sida. Det som är dåligt med det är att jag kan älta saker som har hänt, vända och vrida på dem och liksom aldrig riktigt förlåta mig själv för misstag jag har gjort. En skuld som är min egen är så mycket mer svår att förlåta än vad andra gjort mot mig. Kan det ha att göra med att jag har förskonats och haft en väldig tur i hela mitt liv? Brustna hjärtan, vänner som sviker eller människor som trampar på en har jag fått en ytterst lite, närmast obefintlig dos av. Jag är otroligt tacksama för det, och med stor ödmjukhet är jag helt medveten om att det har lika lite att göra med att jag skulle vara en felfri flickvän/vän/medmänniska och endast har att göra med en rejäl dos av tur och flyt. Däremot mina egna misstag har förmågan att hänga sig kvar och smärtar varje gång jag tänker på dem. Är det självplågeri att hänga kvar vid dessa minnen? Förmodligen. Men det är som om att om jag glömmer dem, så förstoras min skuld än mer och jag är rädd att någon eller alla eller ingen ska tro att jag själv anser mig vara skuldfri och förlåten. Det är som om att jag vill ha kvar det i bakhuvudet för att påminna mig om det tunga i mitt annars så förskonade liv. Så destruktivt och så fel, jag vet. Men genom att aldrig riktigt glömma, så har jag också satt upp en skyddsram för framtida sorger eller besvikelser, och jag tror att det är just den faktorn som gör det så svårt att glömma och släppa taget. Som ett lite för tidigt uttalat nyårslöfte ska jag nästa år träna ännu mer på att leva i nuet och blicka framåt  -  och inte bakåt. Dra upp rötter och ställa in siktet uppåt och framåt. Åtminstone litegrann.


BACKSTREET'S BACK!

Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh!

Hemma efter ett roligt, intensivt och underbart dygn i Stockholm!

Åkte upp i fredags morse, mötte upp Hanna, Max och Thessan. Gick och fikade på ett mysigt café, tog en snabbkoll på stan, och sen tunnelbanan hem till Thessan. Väl där hägrade dusch, thaimat, vin och uppvärmning med BSB playlist. Nerverna började pirra, hjärtat slog extra slag, håret började resa sig i nacken...

Så drog vi oss in mot Hovet. Mer vin, förband September, lång väntan, och sen....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Där var de! Mina fyra kärlekar på scen  -  för sjätte gången i ordningen (för mig)! Alla såg så jäääkla fräscha ut, förutom möjligtvis A.J som uppvisar spår av alkohol och droger och ser ut att ha åldrats i ett dubbelt tempo. Men NICK hursomhelst  - smalare, mer fit och snygg än någonsin (ja, iaf sen den klassiska mittbenan-frillan på tidigt 90-tal)! Jag döööööööör, vilken kille! Kan inte beskrivas i andra termer än kärlek.

Låtarna som spelades var mestadels klassiker, med inhopp av de nyare låtarna från de senare åren. Koreografin och själva scenshowen kunde varit bättre, ja  -  men det som gör Backstreet Boys till just Backstreet Boys är ändå oss fans och en gedigen låtsamling av klassiker under åren. Och sjunga kan de, sanneligen. KÄRLEK igen!

Efter konserten varvade vi ner på Ljunggren's på Söder, och sedan hem och somnade någon gång i Thessans soffa. Vaknade ett par timmar senare, sa hejdå till Max som skulle ta tidiga tåget till götet, sov ett par timmar till, sen upp och in till stan. Hejdå till Thessan, sen frukost med Hanna på centralen. Efter lite dötid och väntan tg jag tåget tillbaks till Karlstad, och från station direkt hem till Godis som stod för husrum, efterlängtad dusch och paj. Sen var det vara att gå på't igen, vin vin vin och så bort till Fredsgatan och Martins födelsedagsfest! Var svinkul som vanligt, och GRATTIS MARTIN än en gång. Kom inte ut från lägenheten för än strax efter 24, och då började kroppen säga ifrån så jag sprang till torget och hann med halv ett-bussen hem. Snabbmacka, och sen somnade jag och sov i nära på 12 timmar. Hahaha.

Gårdagen (söndag) spenderades i sängen, åt scones och hann med en snabbpromenad, sedan mer thai och film hos Hampus.

Nu börjar en ny skolvecka, mycket att göra  -  men vad gör det när jag har Backstreet Boys på näthinnan... <3














Nuuu gäller det....!

Heej kompisar!

Idag är det torsdag. Men inte vilken torsdag som helst. Det är dagen före en mycket efterlängtad dag. Imon drar jag till Stockholm och Backstreet Boys konsert!!! Och detta ska jag göra med mina fina fina vänner Hanna och Max, och Max kompis som är så snäll och låter oss bo hos henne! Hanna åker från Malmö, jag åker från Karlstad, och Max har åkt från Göteborg. Såå glad att de ville följa med mig, trots att de kanske inte riktigt delar samma kärlek som jag gör till Backstreet Boys ;) Men vi ska ha så kuuuul!!

Åker hem på lördag eftermiddag, och går direkt från tåget hem till Godis och gör mig iordning där för då ska vi på feeest på Fredsgatan! Vilken helg alltså ;) Sen blir det vilovecka. Eller förlåt. Vilodag. Nästa vecka ska jag och Godis sätta igång med vår B-uppsats. Mm det e mycket nu... haha! ;)

Idag har vi (jag, Godis och Sofia) skrivit klart två arbeten som ska in imon. Jeey! Efter det åkte jag in till stan och hämtade ut ett nytt SNÖ-armband som de varit så snälla och skickat mig, sedan mitt hade börjat tappa färg :( Så nu har jag ett nytt gnistrande armband runt handleden och e så glad för det!

I tisdags hade vi Kvart I Åtta Hos Mig hos Jossan, och för er uppmärksamma läsare så läste ni rätt  -  i tisdags och inte i onsdags. Detta på grund av skolan som kom ivägen för vår BSF-kväll, men vi fixade det ändå genom att äta Jossans egenbakade matmuffins med ruccola, och till efterrätt världens minsta och sötaste små cupcakes! <3

I måndags var Martin och Mattias hos oss och åt kakor och kollade Ullared. För er som undrar om jag någonsin gör något annat än att ha olika TV-kvällar i veckan med diverse sällskap så är svaret  -  nej.

Nu har jag packat en väska inför helgen, och ska dricka lite te med pepparkakor nu! Ikväll ska jag göra taccos åt mig och Hampus, mmm :)

SKRIVER MER EFTER HELGEN!

Aaaaaaaaahhhhhhhhh!


BSB-konsert förra året, jag och Karin




RSS 2.0