Bästa bästa bästa!


You're out of my life

OJ OJ OJ. Vilken låt! Vilken stjärna! Vilken DARIN!


Bild lånad från svt.se


Redaktionen tipsar!

Min lillebror är webbdesigner och hobbyfotograf.
Hans sida hittar Du här:






www.andersolausson.com


Saker jag önskar mig när jag fyller 25...


Konstnär: Tina Elfast

Skål från Iitala (gärna den rosa)

Armbandsur i silver (med stor urtavla)

Vinglas från Iitala


Oj...

...vilken dipp jag föll ner i.

Morgonen som började så bra, kände mig relativt utsövd och hade massor av kraft att sätta igång med plugg och föreläsning och kände grym motivation till träningen i em. Började läsa, samtidigt som jag skickade iväg mail om jobb, lade in cv'n, strukturerade upp saker som låg och störde mig.. och så helt plötsligt kom världens illa-mående-våg och bara sköljde över mig..! Huvudvärk och en känsla av att närsomhelst behöva springa till toaletten och spy... vart kom detta ifrån?! Jag som skulle få så mycket gjort idag....... :( Fasen...

Får glädjas över det briljanta betyg jag och Godis fick på vår B-uppsats istället... tänk att det kan vara så svårt att vara glad och tacksam över nåt när nånting annat (läs: dagens upplägg) inte funkar?!

Suck...


Rise and shine

Igår var jag och Hampus på bio. Min andra på tre dar. Hampus var uttråkad på plugg och ville bjuda mig på bio i utbyte mot att vi gjorde nåt roligt av dagen, och det tackar man inte gärna nej till! Vi såg Farsan. Den var charmig, mysig och kul!

Idag ska jag på föreläsning och träna. Först tänkte jag dock läsa lite till, fortsätta skriva ner lite relevanta punkter... så svårt att veta hur den här uppsatsen kommer bli för det är så jäkla konfust! Man vet liksom inte vad för typ av litteratur som är relevant än för man vet inte vad man vill fråga, och man vet inte vilka typer av frågor som är mest gynsamma för att få fram mesta och bästa svar, och man vet inte om det är bäst att lägga mesta av krutet på förarbetet eller efterarbetet? Åh det e mycket nu...! ;)

Det är rätt mycket som hänger i luften nu... lösa trådar om lägenhet i Göteborg när vi slutar här i sommar (!), jobb framöver - hur/när/var?, uppsatsen, överhuvudtaget  -  hur ser framtiden ut? Det kan ju ingen veta såklart.. Men om bara ett par månader står vi:  1) bostadslösa 2) arbetslösa... ge mig struktur!

Nu ska jag dricka lite mer te, och börja se över litteraturen igen...

Godmorgon!

Alla Hjärtans Dag

Min älskling kom hem från Norrköping med presenter!
G L O S S Y !


Sweet sugar

Jag och mamma har haft en superskön helg.
Hemma-spa, god mat, SHOPPING, bio, fika och schlager :)





God morgon!

Ny dag! Skönt. Början på denna vecka har varit seg och inte superkul. Men nu e det onsdag, nu kör vi!


En helg med guldkant!















fler bilder finns på face...


Trading passion for glory

Fick besked från Försäkrinskassan att jag med 42 kronors marginal klarar mig från att bli återbetalningsskyldig för mitt bostadsbidrag från förra året. Detta firades storslaget genom att klicka hem dessa underverk:






(Bilder från H&M)

...samt en svart långärmad skjorta med lite krås och puff (hittar ej ngn bild)!


Favorit i repris!

På lördag: Dags för FLÅDMIDDAG!




Det börjar dra ihop sig...

....för Paradise-final!


Efter ärenden på stan ska jag nu strax äta lunch, och sen promenera ner till skolan. Jag och Godis ska försöka hitta oss lite flådiga böcker om... ja, det är än så länge lite oklart! Hursomhelst.

Ikväll är det alltså Paradise Hotel-final och OJ vad spännande! Även om både Hampus, Martin och Mattias påstår sig veta vilka som vinner så ska iallafall jag som ende person i sällskapet kolla med spänning och förväntan! Hahaha....

Hej!


När broar till tryggheten bränns.

Nu börjar det sippra igenom. Lite, lite, lite i taget. Tillräckligt mycket för att se att det finns ett ljus. Det som lämnade mig så drastiskt, börjar göra sig påmint. Hoppet, hoppet om en framtid så som jag alltid föreställt mig den. Det, förresten är nånting som jag försöker sluta med. Det borde alla göra. Sluta att måla upp bilder om hur saker och ting kommer att bli. Hur klyschigt det än må låta borde man försöka ta en dag i taget. Jag brukar vara duktg på det. Brukar tänka att jag inte helt kan bestämma över hur mitt liv ska bli, för livet kan bestämma själv också  -  och i de situationerna kan man inte bli arg för att ens "plan" inte följs, utan man måste lära sig att gilla läget... ta det för vad det är. Därmed absout inte sagt att jag tycker man bör sätta sig ner och vänta på att ödet ska knacka på ens dörr, eller att man inte ska ta alla chanser man får för att komma dit man vill. Nej nej. Men att inte se det som en katastrof om saker och ting inte blir exakt som man hade hoppats eller tänkt eller planerat, utan att ta det för vad det är, helt enkelt. Som nu. Som att jag är glad att jag just nu, i denna minut, känner mig hoppfull och lugn. Och att jag börjar acceptera att jag måste lyssna på mig själv och göra det som jag mår bäst av. Att tro att man kan läka någon annans sår innan man har läkt sina egna är lönlöst. Så med en betydande reservation för att det imon eller någon annan dag kan kännas hopplöst igen  -  så börjar det kännas ljusare.


RSS 2.0