Roadtrip med mina älsklingar!

Yessss! Idag blir det roadtrip till Örebrooo med Godis och Jossan! Jossan är ju som bekant från denna härliga stad, så vi kommer bosätta hos hos hennes föräldrar som är i sommarstugan. Vi har naturligtvis planer, och dessa innefattar bland annat att vi ska bada och sola och basta, vi ska (kanske) hyra en skräckfilm (fast bara om den inte har döda barn eller nåt annat psycho i, det får däremot gärna vara blod och död). Vi får väl se om vi vågar, hi hi. Vi ska även laga mat (inte beställa..) och dricka vin! Mmmmmys!

Igår var jag och Hampus och såg This Is It. Det var riktigt kul att se den, och det som var coolt med den var förutom givetvis den otroliga musiken, att den kändes som helt oklippt så man fick se Michael prata med scenarbetarna om hur han ville ha det, fixa ljusen, sänk mickar etc...... det var kul, för den kändes väldigt äkta. Ett värdigt avslut för MJ. Kul att se den med Hampus, han har haft Michael som största idol sen han var pytteliten. Han har sett honom live två gånger, i Sverige och i Prag. Tänk om någon i Backstreet Boys hade dött, bara sådär helt plötsligt? Och så skulle det komma en film, precis innan deras turnépremiär skulle ha gått av stapeln.... Backstreet Boys  - This is It (us). Nej fyyy! Hemska tanke! Tack gud för att de lever och are still going strong, och att vi ska se dem i decemer!!! Weeehooo! :)

Nu iallafall, ska jag till skolan och lämna in tentan.

Sen åker vi!

Här är bilder från Kvart I Åtta Hos Mig i onsdags, det bjöds på:
Varmrätt: Lindas fantastiska delikatesskorvar med nybakt bröd på ketchupbädd
Dessert: Te á la Jakthornsgatan





Jag fick en present!!

En cupcake i porslin som fick äran att bli min sukett-skål! Hi hi


The nearest and dearest

Har ju glömt att berätta om helgen då min mamma, pappa och lillebror var här! Vi hade det supermysigt, åt goda middagar, var på stan, shoppade, promenerade och bara hade det riktigt bra som man ska ha det när familjen är här och sprider energi och härligheter!

Lägger upp ett par bilder, och dom kommer HÄR:









Tentaskrivningens sista fas

Heeej!

Onsdag morgon! Dags att cykla till skolan, slå läger nere i bibblans källare med dator, böcker, papper, clementiner och te. Dags att skriva klart tentan idag! I eftermiddag ska jag träna puls styrka, och efter det hem och vara värdinna för veckans "Kvart i åtta hos mig" ackpanjerat med veckans BSF. Idag stavas menyn: korv och bröd. :)

Imon ska jag och Hampus gå på Michael Jackson's This Is It, ska bli skitkul! Även om den har fått en del dålig kritik, ska det bli riktigt kul att se!

Inte mycket annat att rapportera, när jag befinner mig i en tentaskrivningsperiod är det inte mycket annat som händer. Men som sagt, en - max två dagar till... sen e de klart!

Ha en bra dag!

Mer shopping!

Joru! Nu har jag slagit på stort! Två shoppingdagar i rad och en dos ångest på det så e vi hemma! Men först, såhär ser jag ut i håret nu! En mörkblond/askblond färg i underhåret, och med ljusa, kalla slingor uppe på det. Lite närmare min naturliga hårfärg, med andra ord. Voila!




Och här kommer gårdagens fynd i form av bilder!


Klänning från H&M

Halsband från H&M

Armand med berlocker/Pearls For Girls, från Sisters

Blonderingsbalsam

...och just det! Jag har glömt att visa vad jag shoppade när jag och Hampus var i London!
Här kommer det också, skönt va så slipper ni gå miste om dessa godbitar?! Hihi...


Megastor benvit halsduk, från River Island

Be Delicious, DKNY

Väska från New Look

Örhängen metallic, från New Look

Världens sötaste strumpor från New Look

Sådärja! Då var vi klara för idag! Strax ska jag börja laga mat och fixa här hemma, om några timmar kommer mamma, pappa och Anders hit och stannar över helgen! Jaaaaa!:)

Innan jag slutar, massor med pussar till Godis och Jossan som jag igår hade "Kvart i Åtta Hos Mig" med. Denna gång var det Marie som var värdinna, det bjöds på hembakad pizza och en dos av Sällskapsresan. Mycket trevlig kväll och kvällen som helhet slutade på en stark NIA!


Creme de la creme

Godmorgon!

Först och främst, jag har läst att Starbucks ÄNTLIGEN kommer till Sverige! Det första caféet öppnar på Arlanda (tyvärr), men jag gissar att det inte tar allt för lång tid innan de öppnar upp många fler! Kom till Göteborg snäääälla!

Iallafall!

Idag hörni, idag är en stor dag. Idag ska jag klippa och färga håret och jag är SÅ glad för det. Först ska dock en filmvisning i skolan avklaras. Sen blir det att åka hem, tvätta håret och sen åker jag.

Efter det fortsätter härligheterna! Då ska jag hem till Godis med Joss, äta hemmagjord pizza och kolla på Sällskapsresan (eftersom jag tydligen inte sett den tillräckligt många gånger enligt Godis och Jossan, som kan varenda replik utantill). Detta ska bli mycket intresasnt. OCh roligt förstås ;)

JO! En sak till! Igår, efter att ha suttit i skolan i några timmar och sammanfattat ännu lite mer av boken (som jag nu vill spy på, för övrigt), föll jag för frestelsen och följde med Hampus in till stan. Jag kände i varenda del av mig att jag var in desperate need av ett nytt nagellack, lite mörkare, lite höstigare. Mmm.

När jag skulle gå in på H&M och titta efter ett biligt träningslinne, kom jag ut därifrån med inte ett billigt träningslinne i påsen. Nej. I påsen låg en superfin creme-vit tunika med små små rosa paljetter på! Den var ju aaaaalldeles för ljuvlig för att låta bli. Så träningslinnet fick stå tillbaka för denna skönhet som nu hänger i min garderob!

Här kommer bilder på den!




Kvällen avslutades emd ett svettigt styrkepass, och sedan middag hos Hampus, pannbiff och potatismos mmmmmmmm...

Nu blir det en snabbdusch!

Hörs senare eller imorgon!


Ibland så!

Hej!

Mitt bloggande går lite på halvfart, jag vet. Men låt inte det stoppa er från att titta in här ofta, för rätt som det är så släpper det. Inspirationen, alltså. Har en hel del tankar som jag vill ventilera, men har hittills inte kommit på nåt bra sätt att få ut dem. De stannar liksom kvar inne i hjärnan. Förstår ni? Ja hursomhelst. Tills vidare blir det lite sånhär "det-här-har-jag-gjort-idag"-inlägg.

Så.

Idag har jag varit på en föreläsning. Nej, det var ljug. Jag har varit på en halv föreläsning. Och under den tiden satt jag mest och messade med Marie och ritade blommor med Sofia som satt jämte. Det är respektlöst mot föreläsaren, jag vet det. Men det var helt enkelt outhärligt tråkigt! Så i pausen gick vi. Dåligt, men tvunget.

Har stekt en omelett, kollar på Top Model och undrar om det blir träning för mig idag? Står som reserv än så länge... annars får det väl bli en promenad!

Förresten, idag har jag och Hampus 2 år och 1 månadsdag. Grattis, ja tack tack :) Hihi


Ljuuuvliga lördag...

Godmorgon!

Ligger och kollar på dålig morgon-TV (hallå, är det inte lag på att det ska gå massor med mysiga barnprogram på lördagsmorgnar? Typ Astrid Lindgren-maraton?) Har ätit frukost, duschat och lyxat mig med diverse hudkrämer och lotions.

Igår hade vi uppvisning av våra rollspel i skolan. Trots mitt uttalade hat mot detta gick det bra och var faktiskt rätt kul! Efter detta gick jag hem och kröp ner i sängen igen, tyckte jag hade gjort nog med skolprestationer denna dag ;) Fick dock i fyra maskiner tvätt, jeehoo!

På eftermiddagen kom Hampus och Tobbe hit. Tobbe är från gööötet och har figurerat på denna blogg tidigare både i form av bilder och text. Vi hängde hos mig, drack te och snackade London, aahh härligt :)

På kvällen gick vi hem till Hampus, vi lagade en av våra paradrätter (kycklingwraps  -  tack för det, Godis!) och Tobbe var mer än nöjd! Alla åt så vi däckade av på soffan, orkade knappt äta chips och dipp och det säger ju en del...   Hursomhelst!

Strax ska vi ta en promenad in till stan och käka lunch, det e ju så fint väder ute!

Hoppas ni alla får en bra dag!


Lite blandat sådär!

God aaafton!

Snart dags att sova, imon väntar ännu en inspirerande dag i bibblan... hm!

Ikväll har det varit BSF (alltså Bonde Söker Fru, men för oss inbitna upplevs det onödigt att uttala hela titeln) med Godis och Joss. Idag var vi hos mig, och det bjöds på pannkakor. Givetvis lika härligt som vanligt att umgås med dessa goooodbitar! Ja, tjejerna alltså. Inte pannkakorna. De är liksom bara en bonus.

Tyvärr glömde jag att ta kort på denna mysiga tillställning, men lägger istället upp en bild från förra onsdagen då vi var hos Jossan och åt scones och drack te (kaffe).



När jag ändå är inne på mobilens bilder och rotar, kommer här några till - helt utan sammanhang men för det lika härliga!

 

Här är min flådiga muffins jag bakade för några dagar sen. Hälften med choklad och hälften med clementin, mmm just det du hörde rätt - CLEMENTIN! Slå den alltså!

 



Här är Hampus i söndags (som kanske framgår av bilden) på Espresso House!



...och här är jag med DAGENS OUTFIT, fast det var från igår! Eller kanske förrgår..? Ja ibland blandar jag ihop dagarna förstår ni!

Nu blir det sömn och imon ska jag plugga som jag nämnde tidigare, förhoppningsvis hinna städa samt gå på BOX med Ida! AAahh... jag är nervös inför denna debut men ska försöka gå in i det med ett öppet sinne! He he...

Godnatt!


Ovana nr 1

Jag har gått in i godisträsket, och detta framförallt på kvällarna. Efter middagen vill, nej förväntar, jag mig dessert/kakor/godis av olika sorter. Utan detta känner jag mig tom, rädd och...EXPOSED.

Söndagskåserier

Hej!

Har haft en riktigt skön helg, som så många gånger förut ;) Tänkte köra en liten kort resumé!

I fredags var jag i skolan på förmiddagen, hade lite övningar inför ett rollspel vi ska göra i socialpsykologin. Mmm, ni som känner mig vet ju vad jag tycker om rollspel. Jag minns inte att jag nånsin signat upp för en teaterkurs? Men tydligen nu ska man bli stjärna också. Typiskt. Efter skolan tränade jag ett styrkepass, sen vart det raka vägen till Konsum för att inhandla de kalorier som jag så oturligt nog blivit av med under träningen. Jag och Hampus åt god middag, med efterföljande chips och dipp (som aldrig kan bli annat än rätt). Kollade Idol och som nedanstående inlägg visar var jag i himmelen efter Darins uppträdande. Klockrent, skulle jag vilja säga!

I lördags tänkte jag hela morgonen och förmiddagen att jag skulle gå ut och gå. Det var så energikrävande att jag istället började baka. Jooorå, chokladmuffins och muffins med clementinsmak fick jag ihop, och som ni förstår var jag mäkta stolt över mig själv. När de var klara dövade jag det något dåliga samvetet med att hets-gå en snabbpromenad, typ runt området. Haha. Sen hem, dusch och smink. Så kom Sara, Linn, Joanna och Jossan till mig på vin och popcorn. Mysmys. Vid 20.30 gick vi till Kronan och Rakels födelsedagsfest med tema: GULD! Supertrevligt där, med alla goa tjejerna (förutom Godis som var sjuk). Sen bar det av inåt stan, de andra gick till BMB medan jag mötte upp Hampus & co på Koriander. Omväxling förnöjer, som det ju så fint heter, och visst stämmer det?!

Avslutade natten med en pizza på Alpina, och sen en lång busstur hem och en ännu längre (som det kändes) promenad de 100 m från busshållplatsen och hem. Det var ju svinkallt, och där trippade jag runt i klänning och pumps...! Nästa gång blir det overall och allvädersstövlarna på.

Sov länge idag, Hampus fixade scones och O'Boy-frukost, och vid 14.30 tog vi en långsam men ack så skön promenad in till stan. Tog en chailatte på Espresso House, och då kläckte jag den grymma idén om att åka och hälsa på Jossan på Max där hon jobbar. Sagt och gjort! En pommes med cheddar-dipp senare, lämnade vi Jossan och tog bussen hem (efter lååång väntetid och förfrusna fötter). Hihi.

Nu är det söndagskväll, och vi har precis käkat middag (mycket mat idag!) och kollat på EMS. Snart blir det te och film, verkar det som.

Hoppas ni alla haft en bra helg?!


A little piece of heaven


Världsklass


Sneak peak!

Hej alla!

Här sitter jag och gör allting annat än vad jag borde = plugga.
Så kan det bli ibland! Ska väl snart köra igång. Dock tänkte jag först lägga ut ett axplock av bilderna från London!
Hela albumet kommer upp på facebook ikväll ;)










 


Att hålla skenet uppe när tankarna tynger ner.

Vet inte hur man gör, när det inte gör sig självt. Vet inte hur man lagar, det som är förstört. Om det alls är förstört, kanske har det aldrig funnits. Önskar jag kunde få klarhet, ärlighet och sanning. En sanning som jag kan arbeta utifrån. Vill inte göra det ensam, vill inte vara med. Vill ha enkelt, är trött på svårt. Vem kan hjälpa? När viljan finns, men när engagemanget saknas. Vart har det tagit vägen? Har det nånsin funnits? Jag kan inte se på det med friska ögon, allt är infekterat. Allt har talats om, allt har ventilerats. Finns inget mer att säga. Finns det något mer att göra? Snälla det måste det. Allting kan inte stå och falla med det här. Men det knäcker mig inifrån.


.

"Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här."
- Som Jag Hade Dig Förut by Melissa Horn


Skivsläpp!

Idag släpps Backstreet Boys nya album THIS IS US på Spotify!
Skivan finns i butik fr.o.m imon!

Ni måste lyssna, och döm inte innan ni gett det en chans! Själv älskar jag det, inte helt oväntat! Ha ha!


Förlåt!

Förlåt, förlåt för dålig uppdatering. Vill verkligen skriva mer, lägga upp massor med bilder, speciellt nu när jag har så nytt och fint! Men kom till Karlstad sent igår kväll, och har sedan dess fixat och donat för att komma in i rutinerna igen. Skola idag, tog reda på vad jag missat och fick info om rapporten jag ska skriva (tänkte göra det imon), storhandlat mat och släpat hem, lagat middag, promenerat och ja... nuuu e jag trött.

Ska dricka en kopp grönt te och snabbdiska, sen blir det skönhetssömn.


Ny design!

Hej allihopa!

Nytt utseende här på bloggen! Vad tycker ni?! Själv tycker jag det är hur snyggt som helst!

Tack till lillebror som har tagit bilderna, och till Martina som har designat.

Ni når dem på:

Anders: [email protected] / www.andersolausson.com
Martina: [email protected]  /  www.martinamartina.blogg.se


Hemma!

Nu är vi hemma igen från London!

Vi har haft det helt underbart. Jag är just nu hemma på Björkö, utan sladdar och kablar till kameran, så jag väntar med att lägga upp bilderna tills jag är tillbaka i Karlstad, och då kommer jag även berätta allt vad vi har gjort :)

Idag har jag och Anders varit ute och fotat. Resultatet kommer ni få se inom en väldigt snar framtid... ;)

PUSS så länge!

RSS 2.0