Hobby?


Hej hej

Har efter denna dag kommit fram till att jag bör skaffa mig en ordentlig hobby snarast möjligt. Jag vill för alla er som icke tillhör kategorin universitetsstudenter tala om, att emelllanåt blir man sjukt ostimulerad och i brist på pengar kan man heller inte allitid åtgärda detta problem med att t.ex shoppa sig lycklig. Då måste man ha en HOBBY. Jag har funderat samt googlat större delen av eftermiddagen efter bra tips på saker som kan intressera mig. Började närma mig när jag läste om stickning och broderier.... men icke. Det var inte riktigt rätt. Surfade sedan runt på Panduros hemsida en timme eller två, och hittade lite trevligheter som scrapbooking, gipsformer och göra egna brevpapper. Sen kom jag på att det skulle bli en rätt dyr hobby, så den fick läggas på hyllan. Nu har jag inte tid att leta längre, utan hoppas att jag imorgon ska känna mig lite mer kreativ och få utlopp för all energi jag går omkring och bär på. Imon är det nämligen dags att ta tag i plugget igen  -  sista delkursen för detta året!

Liten kort helgresumé: I fredags låg jag ute i solen hela dagen, Gustav kom förbi och förgyllde min dag i några timmar, innan det var dags för honom att gå till jobbet och för mig att hoppa in i duschen. Åkte sedan ner till stan med Hampus, Linn, Joanna, Sara, Martin, Mattias och Jens och tog första (andra och tredje) cidern på uteservering! Sjukt fint! Efter lite plockmat och även lite glass, åkte vi sedan upp mot Campus igen, där Sofia o Thomas hade grillfest/picknickmys. Det va himola fint det med, sjukt varmt och ännu mer mygg! Träffade även Erik där, long time no see som man brukar säga. Sen hem till Hampus o kollade på film.

Lördagen inleddes med en trevlig morgonpromenad från Hampus och hem till mig, där jag sedan åt frukost, städade hela lägenheten, och låg ute i solen och gottade mig. Senare på kvällen kom Hampus med sin mamma och vi åt middag och hade de jättebra! Sån gullig mamma, alltså!

Söndagen bestod av långpromenad och slappande. På kvällen lagade jag och Hampus mat och bakade kladdkaka (mitt nya intresse gällande hobbies, det är än så länge det enda kreativa jag kommit på. Tacksam för fler förslag!)

Idag va det plugg (!) i skolan. Resulterade i 2½ timmes analytiskt diskussion om vilken rätt man som student och hyresgäst har att ha förfest till kl 23 en lördag. Efter denna ansträngning fick vi gå och äta flåd-lunch ute, Jossan, Marie och jag. Och tänk, sallad och KAFFE fick man också..... ja jag säger då det......

Nu har jag spenderat x antal timmar framför datorn, och har nu bara 45 minuter kvar att vänta på träningen. Dags att frigöra lite energi och frustration!

Puss till er!

RSS 2.0