Eastereggs


Imon åker jag hem till ön över Påsk. Bloggar därifrån!


Vi e på gång!

I helgen vänner, då kommer mer bloggande! Håll uuuut! :)

Nattnöje

Det här tyckte jag var vansinnigt kul en gång i tiden.
Och det kuliga är att jag tycker det är precis lika kul nu.
HA HA HA!


Tack Martin Westerlund + mamma Westerlund!





Presenter från New York! TACK!
(Murrrten jag är skyldig dig en och annan kladdkaka!)


Dessa pärlor saknar jag!














Keep on walking

Har slängt i mig en avokado & tomat-röra, och nu ska jag ta mig an diskberget! Sen blir det träning för första gången på.... 1 vecka? Jag är faktiskt laddad! Ikväll går jag hem till Hampus, och kanske kanske.. får vi ett viktigt besked idag... håll tummarna!


Det blir nudlar nu!

Tror ni inte på FAN att jag köpte en kavaj igår!

Bild från H&M


Girls just wanna have fun



En Dagens som legat i gömmorna!


Hej hej allihopa!

Idag är en slö och framförallt gooo' dag. Har inte gjort ett skit hittills. Jo, hittat två klänningar på HMs hemsida som jag vill ha. Men med tanke på den senaste tiden shopping så borde jag ligga lågt. Däremot skulle jag behöva en svart kavaj...... jag är sjuk.

I eftermiddag ska jag hem till Godis. Där ska vi få en privatlektion om Chi2 och gud vet allt, av Joanna. Jag mår dåligt vid blotta tanken om att lära in nånting som har med matte, siffror och formler att göra. Jag vet inte riktigt heller om Joanna har insett vilken nivå vi måste börja på, med tanke på att jag haaatar detta... MEN! Det är därför jag och Godis har skjutit till med fika för att mjuka upp fröken Björnklint så till den grad att hon inte blir arg på oss när vi inte fattar nåt. SMART.

Efter vår eftermiddagssession ska jag bege mig till Linnea på salongen och fixa hårfärgen igen, den blev inte riktigt helrätt sist så snälla, snälla Linnea ska rycka in :)

Jag och Hampus tänkte promenera in till stan sen, skönt med luft och lite motion, he he

Nä, nu blir det lunch!

Hej!

Everybody's looking for love

Hello! Här kommer lite nyheter till min garderob i form av bilder!

Innan jag börjar vill jag understryka (och därmed också ångest-reducera för mig själv) att alla plagg inte är köpta vid ett och samma tillfälle, utan utspridda över minst... 1½ månad. Man får inte va dum!

OK, nu kör vi!


Cremefärgad blus

Ljusrosa chinos

Ljusrosa shorts

Vita shorts

Benvit blus

Vit topp

Vitt linne

Blåvit-randig bikini

Svarta skinnskor

Metallic-halsband och mintgrönt nagellack


Som ni märker är jag in the summermoooode, så det e vitt, creme och benvitt för hela slanten! Och så lite ljusrosa också. Såklart. ;)

Puss!


Dagens tanke

Varför måste solen ha sina fläckar?
Och om man vägrar att se fläckarna, finns de verkligen då?


I denna ljuva sommartid

Oj vad jag kom att tänka på ett minne från länge, längesedan. En skolavslutning. Jag gick i fyran eller femman, och sommarlovet stundade. Hela Skarviksskolan (eller gick vi på Västergårdsskolan då? Det byttes ju nånstans där i svängen..?) stod samlade på grusplanen utanför gymnastiksalen. Det var tidig junimorgon, solen värmde på ett sätt som man nu såhär i februari nästan glömt bort hur det känns. Allas föräldrar, syskon, morföräldrar, farföräldrar, ja till och med mostrar och fastrar och hela köret var där för att fira vårt stundande sommarlov. Detta var på den tiden då man var för liten för att behöva tänka på saker som sommarjobb eller någa krav under 10 hela veckor, för den delen. Vi hade en ung, nyexad lärare, Cecilia - men vi kallade henne för Cillen. Henne minns jag så på pricken. Va kul vi hade med henne! På riktigt! KUL. Hursomhelst. Vi hade övat in sånger, vi sjöng en sång med en refräng som gick "nu står flaggan i topp", eller något liknande. Jag minns just känslan dendär morgonen, sån spänning, entusiasm, en känsla av att  vara BARN. Inga krav, ingen som förväntade sig något av en. Det enda man behövde göra eller tänka på var att bada, äta glass och leka. JA, jag kallar det leka, för åtminstone när jag var i den åldern var jag fortfarande ett BARN (och ingen ung vuxen som många verkar vara nuförtiden) Så! Där fick jag det sagt också. Min familj var där, min mormor och farmor. Jag har alltid fått känna mig så älskad, tänk bara en sån sak? Att de vill komma och stå där på grusplanen och lyssna på sånger, inte bara mina utan alla klassers uppträdanden... ja hursomhelst! Jag minns att jag och mamma hade varit och letat efter mina skolavslutningskläder (ja, såklart att man ville ha nåt nytt, detta var ju en högtidsdag!) och jag hade hittat en klänning som jag älskade. Den var gul, sådär lite brandgul/gul med roströda blommor (vallmo, gissningsvis) på. Jag älskade den. Redan i kyrkan, innan det var dags för sånguppträdandena på skolgården, hade jag sett någonting liknande skymta förbi mig. Kunde det vara sant? Hade någon annan en likadan? Ve och fasa. Detta fick ju inte hända! Ute på skolgården besannades mina farhågor. Vi var TRE stycken, alla i samma klass, med denna ljuvliga klänning. Men såhär en 14-15 år senare är det ändå inte det jag minns. Utan dendär fina morgonen, en dag ur min barndom. Då solen värmde och morgondaggen fortfarande låg som droppar över gräset där på skolgården.


Good times






When two become one

Nu är det påtagligt att det inte är långt kvar här uppe i Karlstad för min del. För vår del. Tänk att jag kom hit som jag, och åker härifrån som vi. Det är fint! Saker förändras, ibland snabbare än man tror, ibland långsammare. Att det börjar kännas extra mycket nu, att vi är inne på sluttampen, är dels det mest konkreta -  jag och Godis skriver på vad som kommer att bli vårt sista arbete inom vårt program, vår C-uppsats. Jag börjar mer och mer f tänka långsiktigt, i form av att försöka spara pengar. Snart står jag ju där, utan jobb och utan pågående utbildning! Utöver det letar jag och Hampus lägenhet i Göteborg, heeemmmaaaaa! Har lite på gång men väntar lite med att yttra mig om det... Sen är det småsaker som påminner mig om att det snart är slut, saker som att jag tänker i termer som "det är ändå ingen idé, vi flyttar ju snart." Detta yttrar sig mest när jag går i inredningsaffärer och ser allt fint jag skulle vilja ha. Men, det e väl ändå bäst att börja med en bostad, eller vad tycker ni?

Hej!


RSS 2.0