Tjejhelg

Heej!

Kör min vanliga eftermiddagsrutin; ligger i sängen, kollar på The Hills och dricker te. Dagen till ära (och alla kommande dagar i december) dricker jag julte och äter lite för många pepparkakor.

Tänkte visa vad jag har haft för mig i helgen! Min underbara Amelie har varit här hos mig. Vi har fikat, pratat, ätit godis, fikat, shoppat, druckit te, fikat, kollat på film, skvallrst, fikat, ätit pizza och fikat. Sååå mysigt har vi haft det.

Nu till helgen är det BACKSTREET BOYS i Stockholm!!

Mer om det i veckan ;-)








BAKMIX!

Förlåt för fruktansvärt kass uppdatering! Jag lovar på heder och samvete att jag ska skärpa mig. Imon är det måndag, ny start på en ny vecka. Nya möjligheter. Tyvärr ser det ut att bli en fullspäckad vecka men jag ska göra mitt allra bästa :)

Först!

Kolla in mitt flådiga bröd-bak till veckans BSF!

Steg 1:


Steg 2:

Steg 3:

Steg 4:

Steg 5:


.....tadaaaaa!



Muffins & Buzz








Trots full fokus på spelet finns det alltid tid för att posa.

Ett vinnande koncept.

Så NÖJD! Ps. Bara jag som kör med seriösa namn. Säger en del om min seriositet gentemot dethär spelet.

Det gick inte lika bra för Moo.


Nu: skola!




Mycket flåd.

Goddaaaaag bloggen!

Nu ligger jag här och tar igen mig efter en MYCKET ansträngande dag i skolan...! Vi har haft genomgång av statistikprogrammet SPSS. Som vanligt fattade vi allt. Efter det fredagsfikade (ja, nu e det väl ändå helg?!), och sedan punktade vi upp saker som vi ska skriva. Sen. Detta gick ju hur bra som helst, naturligtvis.

Så japp! Efter denna ansträngande dag fick jag gå hem och vila upp mig. Innan detta bakade jag dock en apelsinsockerkaka till min älskling, vi har 2 år och 2 månader idag. Hoppas han blir glad :)

Har förresten glöm att berätta om helgen som gick! I fredags var det obligatoriskt fredagsmys med Hampus. I lördags hade jag och Ida flåd-middag hos mig, vi åt flygande Jakob, sallad och en marrängpaffl...pafflee..ä? (hursomhelst!) till efterrätt. Så sjuuuukt gott!! Efter middagen kom Sofia, hennes syster och Johanna hit och vi drack vin. Mys :)




Hampus och Martin hos mig!




...och igår hade vi BSF och Kvart I Åtta Hos Mig hos Godis.
Säsongens första 10:orf delades ut, och detta grundades på kvällens meny:

Ost- och skinkpaj
Sallad
Hembakta frallor med vitlökssmör
Glass
Te

+

underhållning i form av gitarrsång av Godis!


Flåd

Jossan tröttnade efter ett tag och facebookade istället, men Marie gav inte upp för det inte!

Som avslutning på detta, något splittrade, inlägg kommer en bild på en av mina och Hampus flåd-middagar vi gjorde i förra veckan grillspätt med fläskfilé och grönsaker. Hej!




Grekiskt

Åts det i söndags!

Fetaostfyllda pannbiffar, tomat- och mozzarella, vitlöksbröd och tzatsiki. Och såhär såg det ut!




Plötsligt händer det...

Japp, det e nu som jag länkar till mina kära vänners blogg RALLYMUSEN.
Du måste kolla!
Och maxa volymen på låten som Muuurten gjort till Mattias. Kanske lite internt, men ändå kul... för ALLA.

www.rallymusen.blogg.se



Baby, you chose to love the hard way

God morgon kära, kära ni!

Jag sitter i bibblan, har nyss kommit hit och precis packat upp allt det jag släpat med mig, dator, te, böcker, block, iPod och så alla dessa ytterkläder som väger bly. Förra året köpte jag min älskade Peak-vinterjacka, och den är precis så underbar som jag hade tänkt och perfekt i detta kalla väder vi har här uppe i norr (haha). Men den är ingen hit att gå runt och bära på, eller efter ca 30 sekunder efter att man har entrat bibliotekets 100-gradiga källare där jag nu sitter. Får jag inte av mig jackan och min meterlånga halsduk inom de första tio sekunderna utbryts en panik inom mig, som med stigande fart rusar från tårna och uppåt. Ja jösses, det är inte lätt när det är svårt.

Nu har jag iallafall installerat mig, har läst mig igenom ca hälften av de sidor, bloggar och mail som jag gör varje morgon, misstänker att resten får vänta tills efter lunch. Hahahaha. Nej jag överarbetar inte direkt såhär i början av en ny kurs, det e synd att säga. Men jag e ju iaf HÄR! Lite cred för det, bör jag få :)

Nu undrar ni förstås över hur gårdagens Kvart I Åtta Hos Mig med tillhörande BSF gick? Då kan jag tyvärr meddela att veckans omgång uteblev, då Jossan är påväg till Lyon för att hälsa på Karin och Carro. Därav lämnar vi ett hål i vår tradition, men återkommer som vanligt tillbaks nästa vecka  -  samma tid, samma kanal.

Backstreet Boys-konserten i Sthlm närmar sig med stormsteg! Om bara ett par veckor drar vi dit och det ska bli sååååååå kul! Oj vad jag längtar. Hoppas Nick gör det med. Efter mig, alltså.

Men innan det kommer Amelie hit och det längtar jag till med, vi ska ha det så mysigt som bara vi kan :)

Här kommer lite bilder som jag förälskat mig i just idag. Hej!





KumKum

Glömde visa er dessa underbara kumkum-örhängen som jag klickade hem igår! De talade till mig, nej förresten  -  de fullkomligt skrek till mig köp mig! You know you want tooo... var även så nära att klicka hem en tillhörande ring också. Jag tappade ju bort min älskade kumkum-ring förra sommaren, och den har liksom fattats mig. Det har ekat tomt i mitt smyckeskrin. Men efter lite eftertanke valde jag att vänta tills jag åker hem till Göteborg i jul, och då kan prova mig fram till jag hittar precis den jag vill ha och i den precis den storlek jag behöver.
Så, från och med nu är sparkontot stängt med dubbla hänglås...


Händelser i bilder (och lite text också!)

...utan sammanhang:


BSF hos Jossan

Pre-julmys hos Martin och Mattias

Martin spiller ut kaffe i bibblan.



Färgningen som jag var och gjorde för ett par veckor sedan hade börjat släppa, så i torsdags var jag hos Linnea Jacobson & Schmid och fick en helt ny omfärgning! Färgerna är samma som förra gången, fast något mörkare nyans så att det ska hålla lite bättre. Köpte även ett schampoo som är ungefär lika stort som jag själv. Eller iaf nästan.
Ser ni vilken finurlig min jag har?

I övrigt har veckan varit skön! Har varit med Hampus hos Martin och Mattias och käkat tacos, varit på BSF hos Jossan och avnjutit varma mackor med Godis, tränat (eller? Har jag det? Minns inte. Inget bra tecken), myst hemma med Hampus, haft Godis på blixtvisit under henens lunch där jag lånade ut några godbitar ur min garderob som hon kunde ha på ett dop (slutsats: jag har en del dop-vänliga kläder!) varit i stan med Hampus och ätit och fixat ärenden, promenerat, i lördags var Martin här med mig och Hampus och vi drack vin och käkade kanelbullar, och i går (söndags) var jag och Hampus och fikade med Martin, Mattias och Millad. Mycket kvalitetstid med grabbarna grus, och det är ju alltid härligt!

På tal om det är det Ullared ikväll, mitt och Hampus nya favoritprogram och detta ska givetvis firas med vår ihärdiga vapendragare Martin som även han har hänförts av showen.

Men först! Skolan. Ska färsöka att fixa en PIN-kod till bibblan så man kan reservera böcker, nu såhär näst sista terminen. Hahahaha.

Hej på er!


WDBS / Société Publique

Nuuu kan jag äntligen skriva det. Nu är väntetiden över, nu är alla kontrakt påskrivna.

Min lillebror har fått jobb!

Han är numera anställd som webbdesigner på WDBS's (Webbdesignbyrån Sverige) flådiga kontor mitt på Avenyn, som är en del av företaget Société Publique, med huvudkontor i LA!



Om ni vill kolla in företagets hemsida hittar ni den på:

www.wdbs.se



Anders står för både designen på hemsidan, och är dessutom fotografen till de bilder ni ser på sidan.






Och om ni tycker att jag skryter om min bror en hel del här, så kan det ligga nåt i det  -  men eftersom han är värd det och jag är så sjukt stolt, så får jag göra det. Plus att det e ju faktiskt min blogg ;)

Alla hans övriga arbeten, bilder och miniblogg finns på hans hemsida:

www.andersolausson.com







Underbar helg!

Heej!

Helgen har varit super på alla sätt och vis! Fredagens roadtrip till Örebro blev som väntat superb, med bad, bubbel, bastu, shopping, fika, vin, mat, ansiktsmasker, hemma-spa, Jossan och Marie! <3

Bilderna ligger uppe på face, kolla där!

När vi kommit hem från Örebro var det dags för snabbt ombyte och dusch, och sedan hem till Marie och Rupy på lite vin, backgammon och Guitar Hero. Sedan vidare hem till Joanna och Linn, och Joannas födelsedagsfest! Kuuul kuuul! :) Kvällen avslutades med dans på BMB och sedan pizza och taxi hem.

Nu blir det till att ligga LÅGT med det ekonomiska. Bankkontot ser inte lika ljust ut längre, och då är det ändå bara den 2e... :/

Så nu blir det hemmahelger och spar-tänk!

Hursomhelst.

Idag har jag bara slappat. Sovit, diskat, hämtat hemliga beställningar på posten, druckit massor med te, fixat med CVt, bakat chokladmuffins och nu ska jag strax ut i regnet och cykla till träningen!

Återkommer imon!

Slänger upp ett par bilder från helgen, men som sagt  -  kolla face. :)














RSS 2.0