Slutspurt nu!

...det är det inte alls. Jag bara skriver så för att jag ska känna motivation och känna att FAN DET GÅR BRA, DETHÄR! Har skrivit 3 sidor av (minst) 5. Så helt kört e det ju inte :) Det konstiga e bara när man pluggar, att man har ju så FRUKTANSVÄRT mycket andra viktiga saker att göra?! Igår och idag har jag tvättat, städat, solat, tränat.... och därimellan skrivit några rader. Tänk om man skulle bli lite effektiv istället? Bara göra det och sen e det klart? Näääee.... nu e det snart dags att springa ner och hämta nästa tvättomgång i tvättstugan, sen träning! Woaaaaa det går bra nuu.........

Imon blir det iallfall FLÅDVIN! Jag, Jossan o Marie (åtminstone har vi räknat med Marie utan att ha kollat med henne, men det är en förutsättning.) Diskussioner gick vilt här förut om vi skulle ta och slå på stort  =  skippa tetrapacken Gredos och gå på FLÅDVIN(!!) Det e ju ändå Lets Dance-final, tänker jag. ;-)

Ännu en trogen läsare har sållat sig till skaran -  NADJAAA! weeee :D Herregud, först lunar, sen nattstad, sen facebook och nu även blogg..... vad ska det bli av oss?!? ;P

PUSS!

Ps. Låtar som går extremt mycket hemma nu:

1) Madonna feat. Justin Timberlake / 4 Minutes (to save the world)
2) Lazee / Rock Away
3) Chris Brown / With You
4) Elefant & Ph / Lagar Din Matimage8
MARIE DEMONSTRERAR LYCKAN SOM INFINNER SIG MED GREDOS!

Hemma i värmland!

Helloooooo

Då var man hemma igen, andra hemmet alltså..! Efter en lång dag av resande igår (buss, tåg, buss) så e man tillbaks i lunket av plugga, träna, äta och sova! Hade en mysig mellanlandning hos Jossan när jag kommit av tåget  -  eftersom vi blivit så duktiga och husliga med diverse köksaktiviteter (förra veckan muffins med kakaooooo OBS! internt) fortsatte vi denna tradition med att dagen till ära göra våfflor (fast det var mest Marie och Jossan som "gjorde". Hur va det nu? Baka? Laga? Grädda..? Svårdefinierat!) Efter en skön slapp kväll i soffan åkte jag till slut hem och höll på att gå sönder av trötthet! Nu har jag ätit frukost, betalat räkningar (weehoo!) och bokat tvättid  -  vidare på dagens schema står städning och P L U G G, fuck fuck..... hemtentan ska in på måndag, jag har EN
DEEEL kvar att skriva...

   

Hej hej så länge, ha de goooodissss!
(Marie mest, trogen läsare?!)

Nybörjare?

Hej hopp!

Blev inspirerad av lillebrorsans blogg, fick lust att göra en egen. Sen hur intressant det kan vara för andra att läsa, det är ju en HELT annan fråga... :-)

Har alltid tyckt om att ventilera tankar, oavsett om någon tar del av dem eller inte, det är mest för min egen skull. Kan vara bra att skriva av sig ibland, speciellt såhär i tenta-tider (aahh ångetsen gör sig påmind...igen!)

Är nu hemma på ön, har varit här sedan i torsdags och haft det jätteskönt! Har umgåtts med familjen som åker till Thailand imon (inte lillebror, han stannar hemma men tror inte kan klagar för mycket över det;-) och har även lyckats träffa de flesta av mina vänner för lite kvalitetstid!

Frukost-date med Marie i fredags, fika med Nadja, Stina och Max efter det. Tjejkväll med Lisa och Annika på påskafton, fika med Maria idag, och senare promenad (snöstorm?) med Hanna. 


                      

Imon åker jag hem till Karlstad igen. Då är det hemtenta som gäller, ska låsa in mig i lägenheten och ha de lugnt o skönt. Eller nåt.

Stor PUSS till alla (?) som läst!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0